City Pier City loop, 21km 1:43:38, of toch niet?

CasperEnjoy, Running

Gisteren de halve marathon gelopen, de City Pier City loop in Den Haag. Ik mocht meelopen met 2organize, het bedrijf van buurman Andre. Daardoor liep ik onder de anonieme naam “startnummer 10576”, maar er waren wel meer administratieve afwijkingen.

Mijn streeftijd was 1:50, niet te snel door de lichte knieblessure van afgelopen tijd. En het was de eerste echt beproefing voor mij Garmin Forerunner super horloge, de informatiebron voor tijdens het lopen. Perfecte update per kilometer, continu zicht op tempo en mijn hartslag en een onomstotelijke eindtijd van 1:43:38, zie hieronder. Trots.

Maar de officiele site zegt 1:44:36, dat is 58 seconden langer, hoe kan dat?

Verder heb ik de 5km tijdsregistratie gemist. Door drukte op de weg (er deden 10K lopers mee) ben ik daar, samen met honderden anderen, over het fietspad gelopen. Krijg je daar 1 minuut straf voor misschien? Staat niet in het regelement.

En een officiele foto is er niet voor deze anonieme loper, het lijkt wel of ik er eigenlijk niet was!  Toch wel, zoek me maar, hier het bewijs op deze video.