Bijna 2e met Trio Team op de kwart Triathlon in Deil

CasperEnjoy, Running

Elk jaar start de Deilse spelweek met een kwart triathlon, en dit jaar deed ik voor het eerst mee. 4 weken geleden, nét voor onze vakantie, hadden we een feestje in het dorp. Twee dorpsgenoten (Frank en Willemjan) en ik kwamen om 1:30 er achter dat de één goed kan zwemmen, de ander goed kan fietsen en de ander goed kan lopen. Dus hebben we ons ter plekke ingeschreven.

We zijn uiteindelijk overall 18e geworden. Maar nog veel belangrijker: derde van de Deilse teams, met maar 1 minuut verschil met nummer twee. Zie hier onze uitslagen (en hier alle uitslagen). Mijn tijd op de 10km lopen was 46:02. Als ik nu maar mijn beste tijd had kunnen lopen, dan hadden we een beker gewonnen! Maar voor een gelegenheidteam hebben we het niet slecht gedaan.