Halve Marathon Egmond 1:40:50

CasperEnjoy, Featured, Running

Vandaag stond de halve marathon van Egmond op het programma. Ik hen al vaker ene halve marathon gelopen, maar die in Egmond staat bekend als een zware. 7 km over het strand, een flink stuk door de duinen, en het weer kan behoorlijk guur zijn. Maar het weer was vandaag fantatstisch; 8 graden en NW wind (dus een beetje in de rug op het strand) op windkracht 5. Het zonnetje kwam uit precies toen ik na 3 km het strand op draaide. Wat een fantastische ervaring!

Ik heb de 21km gelopen zoals ik me had voorgenomen, niet te snel gestart. En dat heeft me een een PR opgeleverd op de halve marathon… en dat juist bij Egmond!

Mijn officiele uitslag staat hier: Uitslag Egmond Casper Baghuis

When turning onto the beach after 3km, the sun came out and it felt like this: