1:38:29 op de halve marathon Utrecht

CasperEnjoy, Running

Een frisse en regenachtige dag. De wind waait stevig rond Hoog Catharijne en de Jaarbeurs. Op het station alleen maar klagende 10km lopers die te weinig hebben gelopen omdat een hek verkeerd stond. Heerlijk, zo tegen een natte zeurende massa in. In de Jaarbeurs hangt een herkenbare lucht van tijgerbalsem. Het blijft door regenen tot kort voor de finish. In de mensenmassa van het startvak merk je daar niet veel van.

Vorig jaar had ik 1:47 gelopen in een zinderde hitte van 27 graden. Dus met 8 graden, regen en wind het perfecte weertje voor een revange, want dat moest sneller kunnen. Streefttijd 1:39, omdat ik in Egmond in Januari 1:40 liep. Nu zat alles eigenlijk mee. En ik liep dus een constante en soepele halve in Utrecht van 1:38:29, een nieuw persoonlijk record.