Doe mij zo’n goedkope tablet!

CasperBlog, Gadgets

De Kerst komt er aan en wat wil Nederland onder de kerstboom? Een goedkope tablet natuurlijk! Want wie heeft er nu nog geen tablet? Sommigen zijn nog maar net van de desktop over op de laptop, maar veel gaan maar meteen over op de tablet.

En de grote tablets zijn ook alweer achterhaald want we willen zo’n kleine die je in je binnenzak mee kan nemen. En het liefst met 3G of beter, zodat we ook buiten de deur kunnen Facebooken, Twitteren en de regen zien aankomen op Buienradar.

Uiteindelijk heb je zelfs voor net iets meer dan €65,– een 7-inch dual-core wifi tablet met camera

Bij Bol.com staat de populaire 7 inch tablets nu in de aanbieding: Samsung Galaxy Tab2 7.0 met 3G (€319,-) en de iPad mini met 4G (€459,-). Prachtige tablets, maar man wat een prijzen! Je betaalt ook echt voor het merk, de service en de extreme kwaliteit. En voor de tussenhandel, want veel van de tablets bij bij Bol.com heb je (gratis!) al de volgende dag in huis.

Wil jij ook een tablet maar heb je, zoals veel andere Nederlanders, dit jaar wat minder te besteden? Vind je wat minder kwaliteit en service ook goed? En hoef je je nieuwe tablet niet morgen in de bus te hebben? Dan scheelt dat gigantisch in de kosten. Want dan bestel je gewoon rechtstreeks in China bij DealExtreme.

Bijvoorbeeld de 7 inch Dropad tablet, een complete kleine tablet met 3G, wifi, GPS, twee camera’s, etc voor net iets meer dan €200,-, of de Freelander tablet met dat allemaal plus Android 4.0 voor maar €120,-

En uiteindelijk heb je zelfs voor net iets meer dan €65,– (huh!?) een 7-inch dual-core wifi tablet met camera, met nieuwste Android, HDMI uitgang en nog veel meer. Oh ja, en ook gratis thuis bezorgd…

Zo zie je maar dat je flink betaalt voor het merk en de kwaliteit van Apple en Samsung. En als je wat minder ook prima vindt, dan betaal je ook minder. En dat is een keuze die je zelf het beste kan maken.

Fijne kerstdagen!